Söndag

På jobbet! Njuter för fullt på min rast! Man kan nog inte ha det så mkt bättre. Mjukglass med jordgubbssylt och färska jordgubbar och så milkchake till det. När rasten är slut är det bara en timme kvar med. Wiiihu!


Smultronstället

Var ju på smultronstället med älskling för någon vecka sen, måste bara lägga ut bild på min goda glass och en bild på Sammy och hans, dock var hans inte så stor. Men han fick lite av min sen så båda var nöjda och belåtna. Gick även upp för berget sen med för att få lite motion. Mkt trappsteg vill jag lova!


Fredag

Fredag igen, veckorna går fort. Men den här helgen består av massa jobb. Najs med pengarna sen. Tråkigt att inte kunna umgås med Sammy. Men trivs ju på jobbet iaf och det är ju bra det. Har varit ute i stallet på förmiddagen och ridit yohanna. Hon skötte sig bra och vi hoppa en liten bana. Duktig polle häste. Nu får hon vila över helgen så blir det nog longering på måndag. Kanske blir att hoppa något skutt nästa vecka om hon skötter sig vill säga. Det får hon fän ta och göra, annars blir jag arg. Jag är sjukt hungrig med. Åt ingen frukost imorse. Blir nog snart att slänga i sig salladen även fast det inte är lunch än. Men nej jobba vidare då. Dock är det jordgubbsförsäljning så händer inte så mkt. Ikv blir det jobb på TB med. Hoppas på mkt folk så det finns mkt att göra. :)

Bild på yohanna efter våran första ridtur tsm på väääääldigt länge. Hon är söööt!


Måndag

Slänger i mig en macka för att sedan dra ut och springa med Sammy. Känner mig duktig. Hann med en morgon promenix också. Sen jobbat på TB och i stallet en snabbis. Red yohanna idag igen och idag fick jag mig ingen flygtur som igår. Idag var hon duktig och båda två var dyblöta efter, och nej vi red inte i regn, vi red i ridhuset. Sen har jag fixat iordning i köket med. Senare kanske det blir bio om det hinns med. Våre skoj iaf. Imorgon blir det jobb på förmiddagen i stallet, sen måste jag hinna med stan en snabbis innan jag jobbar kväll på TB.


Tisdag

Kom precis hem från jobbet. Skönt, är riktigt trött. Men lär ändå inte somna på ett bra tag, Sammy är inte hemma och har svårt att somna när han inte är hemma. Måste vara sjukt jävla trött att jag knappt kan hålla ögonen öppna om jag ska lyckas somna när han inte är hemma. Haha så jävla illa alltså. Men blir sovmorgon imorgon, sen umgås med Sammy under dagen då han är ledig. Jag jobbar dock på kvällen. Men fick reda nu att vi stänger tidigare. Stänger 22 istället för 23. Röd dag ju. Men idag har jag varit i stallet under dagen och jobbat, sun fick sig en skogstur. På fredag blir det hoppning och på söndag pay and jump. Sen fick jag rida Carmen också vilket var skoj, hon blir så sjukt fin ibland när det blir rätt, världens skillnad verkligen. Nyttigt att känna på det ibland. Nej nu ska jag väl ta och lägga mig i sängen och kolla på tv eller nått.

Bild på min goda mat från jobbet idag. Mums mums, dock ingen riktigt rätt. Är enchiladas och tacosallad plus hotcheese och goucamole. Sen coca cola zero från BK.


Söndag

Sitter på spånkan påväg till jobbet. Jobbar mellan 12 och 22.30. Efter det blir det hem och sova bara. Blir så himla irriterad skicka mejl till en pay and jump och fråga en sak. Dem har inte svarat än. Var ju fän nästan en vecka sen jag skicka nu. Och så har dem skrivit skriv helst på mejl. Bra liksom, då kanske man ska svara om man är smart!? Gah, nae men är snart framme på jobbet iaf.


RSS 2.0