Soligt

Så himla härligt att det börjar bli varmt nu. Gaah , vill verkligen ha sommar nu! Försöker passa på att vara ute så mkt som möjligt nu när det är fint väder. Igår träffa jag Madde, vi har inte ses på säkert 2 år eller nått. Så var himla roligt verkligen. Vi gick på stan och käka även på burger king. Gott gott, men inte nyttigt. Så tog mig en springtur sen när jag kom hem. Skön känsla efteråt.

Idag har jag varit ute och gått i 1 h 20 min. Så himla skönt, varmt blev det kan jag lova. Sen följde jag med mor ut till stallet och gick med när hon red. Så fick mig väl 30 min promenad där med. Duktig känner jag mig då. Men sen när jag kom hem har jag inte gjort så mkt. Slängde i mig lite mat för en stund sen. Så ska väl ta och fixa lite inför imorgon. Blir att åka ut till stallet på förmiddagen och hjälpa Elin, samt fixa inför lördagens pay & jump. Ska bli skoj. Får se om jag får med någon som kan filma eller fota. Vore skoj att ha faktiskt. Annars imorgon är det lite annat som ska hinnas med. Hade tänkt att handla, springtur med Madde, hämta bildelar. Får se vad som hinns med.

Tjockis Linnea, HAHA :D


Vår?

Fy fän vilket underbart väder det var igår. Tog en sprintur och sen även en promenad under dagen igår. Känner mig duktig. Idag när jag vaknar var det molnigt, men nu tittar solen fram. Så blir att ta en tur till stallet tänkte jag. Har tvättstugan sen idag med. Så lika bra att åka iväg. Får se vad jag hittar på med Sun. Vet inte rikigt vad hon gjort sen i lördags så får se när jag kommer ut i stallet. Kanske ta en tur i skogen och sen jobba lite i ridhuset, ja får helt enkelt se vad det blir. Skulle behöva jobba på övergångar. Hon har varit så sjukt fin i ridningen senaste 2 veckorna. På fredag blir det hoppning igen. Skoj skoj!

friday

Jag har tänkt att blogga flera dagar men har dock inte orkat starta datorn så har inte blivit något. Så det kan gå. Veckan har varit lite spänande faktiskt. I tisdags åkte jag och Elin till Siri Swärd för träning med Sun och Leo. Elsa hängde på och hjälpte till lite. Var nyttigt för Sun att komma dit och hon var såklart väldigt larvig och tittig. Men som sagt nyttigt för henne och mig så jag kommer lite mer till ridningen och blir mer nogran i dem lägena. Men en helst okej träning med andra ord. Men sen när vi skulle åka hem så innan vi ska ut på motorvägen ser jag att temperaturmätaren är hogst upp och lampan lyser! OOOH NO! Bara köra in till sidan och ringa Sammy. Dock svarar han ju fän inte. Gaaah, katastrof. Elin fick nog tag i sin pappa tror jag. Men som sagt det fanns ingen kylarvätska i behållaren. Inte konstigt motorn blir för varm. Men hur fän gör vi nu liksom? Höllde i lite saft och dikesvatten för att ta oss till närmaste mack som låg ca 4 km därifrån. Så körde väl i 40 km/h på motorvägen för att motorn inte skulle bli för varm. Den hann ju svalna lite när vi stod stilla. Men på macken köpte vi glykol och höllde i och en jävla massa vatten. Hur mkt får det plats tänkte vi!? Sen så sa sammy kör den på tomgång först så det går runt. Så Elin startar biljäveln och vad händer, allt i behållaren försvinner och så kolla jag under bilen och jaa , där rann allt ut! Så bilen går inte köra med. Kul vi står i linköping på en mack när vi ska till finspång. Vi är fast, 3 människor, 2 hästar och en hund! Lyckat. Tur var fick vi tag i en som kunde komma och hämta oss och hästarna. Så vi fick lasta ut på macken och hänga på släpparn på andra bilen sen. Sen körde jag bort bilen till Sammys mamma där den står fortfarande. Men ska hämtas hem imorgon tror jag så Sammy kan kolla vad det är för fel.

Så nu har vi ingen bil att dra med på Söndag! Kul liv, nej. Jag ska på träningtävling och det lär skita sig. Suns ägares bil läcker bromsvätska så den kan vi inte dra med. Citran är sjukt svag så inget att dra med plus att ena däcket är cp så det gör att den verkligen inte går att dra med. Helvete jävla skit! Kanske får försöka muta Sammy på något sätt så han kan köra mig. Dock tror jag han har annat för sig. FÄN FÄN FÄN! Det är inte meningen att jag ska tävla verkar det som? Usch på detta. Tappar suget totalt verkligen. Men hon har varit så sjukt fin att rida hemma nu i veckan så jag vill åka. ÅÅÅH! Någon som kan köra oss?

Annars i veckan då vad har hänt? typ stall stall stall , arbetsförmedligen inte så mkt vettigt, men trött har jag varit på kvällarna iaf så jag inte orkat blogga eller ens startat datorn. Så kan det va. Nu ska jag se film och så ska jag nog hämta Sammy senare.

Oliver, till salu! Annons här


RSS 2.0