Söndagen

Blev aldrig att jag satte mig vid vid datorn igår så blev ingen uppdatering. Men iaf. Gick upp strax innan 9 och åkte till mamma för att sedan dra vidare till stallet. Hoppning stod på schemat. Blev 2 studs sen ett galoppsprång till en oxer. Hade även ett räcke på volt med bom framför och efter. Så börja på volten när jag hoppa fram. I vänster gick det helt okej men i höger vet jag inte va fän hästen håller på med, kommer bra in på bommen men över bommen spänner hon sig , huvet upp och hela hästen blir rak. Hon är ju böjd innan. Haha. Mupphäst alltså. Men fick till det bra några gånger sen iaf. Men inte lätt är det. Sen i serien blir hon väldigt snabb , som vanligt typ. Men sista gången var sjukt mkt bättre. Visst hon var i studsen och lyfter inte ordentligt men det gick lugnare och man hann tänka till lite mer. Kändes som hon hoppa bra ut också , hon kändes rak över hindret. Hon brukar hoppa lite snett över ibland annars. Men fick inte alls den känslan idag. Så kändes som ett bra första pass. Men kändes sjukt konstigt att inte ha någon på marken som skriker på en. Jag är jämt van att ha Elin där när jag hoppar så man får hjälp. Så nej hoppa själv utan tränare är inte min grej. Så himla mkt grejer som man missar eller saker man inte tänker på hur man gör själv. Så tränare på marken ska man ha! Men visst någon gång såhär gör det ju inte så mkt. Mamma filma iaf så fick titta. Dock tycker jag hamnar lite i undertempo just nu mellan hinderna. Behöver galoppera på lite mer. Ja fanns ingen tränare som kunde säga. Lättare när man väl ser. Men som sagt hoppa inte banan så det är lugnt. Men behöver bättre galopp och större när vi ska hoppa bana sen.

Var på barnkalas efteråt. Mkt liv kan jag lova, men var trevligt.
Men nu hinner jag inte skriva mer. Pappa kommer snart och hämtar mig, om 2 min kanske. Vi ska ut och promenera. Jag har redan gått 4 km idag. wiiihu, duktig jag är!

Seg dag

Usch vad seg den här dagen har varit. Tog iaf en morgon promenad på 5km. Skötn det. Sen har det typ inte hänt något vettigt alls. Bara att jag varit sjukt jävla irriterad. Jäävla avlopp helvete. Sjukt äckligt är det med så jag vägrar göra något åt det. Sammy har sagt han ska fixa det iaf. Så bäst för honom han gör det i helgen. Fän sjukt jobbigt att bara duscha liksom.. usch och fy!

Tänkte faktiskt ta och försöka hitta någon bra övning till imorgon. Funderar på typ 3 studs iaf, det är nyttigt för henne. Hon brukar bara bli snabb, men hon ska vara lugn och hoppa igenom sig mer och så man själv hinner med och känna vad hon gör. Annars går det bara så snabbt så efteråt vet man inte rikigt vad som hände imellan hinderna.

Promenad

Usch jag har så svårt att somna på kvällarna så ligger vaken massa länge medans sammy ligger och sover så skönt brevid, snarkar gör han ibland med. Haha. Men jaa, att jag inte kan somna gör att jag är så himla trött på morgonen så jag sover för länge. Not god alltså. Men idag då, var på infomöte om ett jobb. Ska tillbaka på tisdag på typ en till intervju eller något. Så får väl se vad dem säger. Fick iaf skjuts av pappa dit men gick sedan hem , en promenad på ca 40 min. Så det är väl ca 5 km, något kortare. Väl hemma slängde jag i mig lite mat fort och så kom Sammy hem så gick vi en promenad på 5 km. Så idag har jag gått 1 mil. Duktig jag känner mig, så har gått 1 mil två gånger den här veckan och dem andra dagarna 5km. Blir morgonpromenader i helgen med. Skönt!

Annars i helgen händer väl inte så mycket. Stall på söndag iaf. Blir ett lättare hopp pass! Hon har inte hoppat något sen vilan. Så hon lär väl bli glad och vara massa mega pigg som hon varit senaste dagarna. Imorgon vilar hon också. Hade tur att Elin ska ut till stallet så hon kan mocka. Känns lite onödigt att åka ut bara för att mocka en box på 5min när det tar 30 min att ta sig ut till stallet.

Nu blir det mys med Sammy framför tvn.


Onsdag

Sitter framför tv med datorn men ska gå och borsta tänderna och fixa till käket sen sova. Idag då, jag tog en lite för lång sovmorgon. Inte okej! Men ifall såg ett avsnitt av vampire diaries, och nästa kommer väl inte komma ut på någon vecka. Buuuh! Sen sökte jag lite jobb iaf. Usch vad segt det är. Men måste ha jobb! Fän står inte ut snart av att bara gå hemma. Men blev uppringd av ett av jobben jag sökte så ska på intervju imorgon. Så får se om det är något att ha ens. Så imorgon blir det upp tidigt för att fixa lite här hemma innan.

Har hunnit med att ta en promenad med Sammy på 5 km. Vi gick den i måndags och igår med. Jag gick den faktiskt 2 gånger i måndags. Duktigt av mig! Nej nu ska jag sätta fart att komma i sängs! Stall nästa gång blir på söndag. Tänkte hoppa lite lätt då. Så om någon vill följa med och hjälpa till och filma hojta till!

Jag saknar Diwis massor !


Stalltime

Idag var det dags för stallet igen. Jag var faktiskt duktig och gick upp redan halv 7, så sovit typ 4 timmar inatt. Men jag är inte det minsta trött nu faktiskt, känner mig piggare än vad jag gjort på ett par dag. Var iallafall seg på morgonen så satte på en film och käka frukost. Sen fixa iordning hemma. Efter det var det dags för stallet. Var faktiskt väldigt sugen på att rida idag. Blev dock dressyr pass, fast dock i hoppsadel. Suns sadlar är för små för mig. Visst kan väl rida i dressyrsadel men blir ändå inget bra för kommer inte riktig ner i sadeln. Så därför kör jag bara med min hoppsadel. Satte på Gagbettet idag med. Ridningen gick skapligt. Hon har så jävla mkt överskottsenergi. Men i traven är hon fin nu och blev fin i galoppen sen med, var bättre än sist. Hon var mer avspänd och då får hon lite större galopp. Hon funkar ganska bra på gagbettet men hon har börjat hänga sig på det och dra ut sig så hon blir lång och drar ut halsen. Så gör hon inte alls på pee-wee bettet. Men dock blir hon inte så hård och stum i munnen på gag så det är ju bra. Hon har funkat super på det i hoppningen faktiskt. För på pelham har hon knäppt av ibland så man inte får något stöd. Usch inte lätt med bett alltså. Tur jag hoppar och inte rider dressyr. Jenny har ju mkt svårare att hitta något som funkar bra.

NAe nu blir det inget mer blogga idag, ska se på tv och sedan laga lite käk.

Dåligt update

ojdå har inte skrivit på ett par dagar, har haft annat för mig än att sitta vid datorn. eller typ kanske? Har suttit lite vid datorn men inte orkat blogga. kan dra lite sammanfattat vad som hänt senaste dagarna.

I fredags åkte jag ut till stallet tidigt, hoppa lite på Flippan. Vilken skillnad det var på henne nu, mkt mjukare och finare i munnen. Verkligen en trevlig dam att rida på faktist. Hon är rolig att hoppa också. Men gick väl skapligt bra på henne. Hon har senaste tiden mest gått bommar och hon var klockren på det och hon börjar lyssna mkt bättre på henne. Dock blir det lite svårt att få tillbaka henne ordentligt när man rider på ena övningen och andra är trång. Men det kommer det. Efter henne blev det Suns tur, jogga henne lite lätt i ridhuset, körde på pee-wee bettet och hon kändes faktiskt fin på det förutom att hon har as mycket överskottsenergi så hon blir lite knäpp. Men som sagt tog det lugnt för hon inte skulle bli så svettig för efteråt stod det klippning på schemat. Börja jätte bra sen blir maskinen knäpp som det varit ibland, så tog ju 100 år att klippa ena sidan, plus att jag inte ens klippte benen som jag tänkt. Men andra sidan gick mycket bättre. Tur det. Så blev sen så var bara att åka och hämta Sammy på jobbet direkt efter. Jaa efter det hände det inte så mkt roligt.

Helgen har det väl inte hänt något speciellt. Var hon Sammys kompis på lördagkvällen och såg Avatar. Tur man hade sätt den för är inte lätt att se på film med barn runtomkring. Tvillingarna som är runt 1 är så himla söta. Just ja storstädade under dagen med, svabba golven till och med! Sen på söndagen blev det sovmorgon och sen handla käk och lite så. Sen kom några grabbar hit för att se UFC, tråååk. Så jag följde med johanna till stallet istället.

Och idag då, stan med Tove en stund. Vi luncha på paus, bästa stället. Deras sallader är så himla goda. Sen har jag varit hemma och så och kollat vampire diares som jag ska fortsätta att göra nu till Sammy kommer hem, då blir det käk och se en film. Mys mys!

Mysbild på Diwis & mig


Tråkiga nyheter

Usch läste en tråkig och jobbig sak. En häst jag tog hand om väldigt mkt förr ska tas bort. Det är inget kul att få reda på sånt. Tycker väldigt synd om ägaren och lider med henne.

Men en sak är säker, jag kommer aldrig glömma den ponnyn. Han har en speciell plats i mitt hjärta och kommer alltid ha! Det var honom jag fick tillbaka mitt självförtroende i hoppningen (dock ej på tävling, den busen)

Här kommer det en liten bildbomd på världens finaste Anil










Onsdag

Hade tänkt att ta en morgon promenad idag med, men eftersom jag har börjat få ont i högra benhinnan hoppa jag det. Satte på en film på datorn och käka frukost istället. Blev Harry Potter. Så nu har jag bara den sista kvar så har jag sätt alla. Känner mig otroligt seg idag, men som vanligt typ kanske?

Höjdpunkten idag än så länge var när Sammy skicka ett gulligt sms. Då blev jag glad. Aja, har inte så mkt vettigt eller roligt att skriva eftersom jag knappt gör något om dagarna. Men ni kan få två bilder på mig och Sunflower ifrån måndags.

 

På fredag blir det ridning igen, vet inte om det blir ridhuset, hon har ju haft lite vila och sedan bara fått gått i skogen och ha kul. Är sugen på att komma igång med hoppningen igen!


Tisdag

Idag tog jag en sovmorgon och när jag vakna blev det en morgonpromenad. Kände mig lite seg och lat men skönt när jag kom hem igen och kände mig duktig. Har sedan käkat lite frukost och kollat på one tree hill. Nu blir det att städa lite här hemma och sedan laga mat. Sen vet jag inte rikigt vad jag ska hitta på ikv när Sammy är på gymet. Känns tråkigt att bara sitta hemma och glo. Kan inte höra av mig till någon heller då mina pengar är slut på mobilen. Grymt segt alltså.

Hoppas på att Emily kan skicka lite bilder på mig och Sun senare. Jag fick dem ju aldrig igår. Jaja, nu blir det musik på datorn så det känns lite skojigare att städa.

Fotodag!

Jag blir trött på mig själv jag är så himla seg på morgonen, snoozar en massa och sen när mobilen inte vill med ja såklart då somnar jag och vaknar aldeles för sent. Gick/sprang till mamma och pappa och slängde i mig lite frokust och tog sedan Land Rovern och hämta upp Emily för att sedan dra vidare till Sun. Emily hade med kameran så hon fota en massa. Red ut i skogen och hitta ett fält att rida på. Sun var sjukt pigg och väldigt på idag, men hon kändes ändå bättre nu än innan vilan. Emily fick prova att rida lite med.

Sen blev det vidare hem till henne och slänga i sig lite käk och så gjorde vi lite chokladbollar, mumsmums! Sen ut och rida Mars och Tizi. Mars var först ut och han var lite bråkig i början och ville inte jobba, men så hoppa jag upp och efter en liten stund gav han sig lite och gick helt okej. Så Emily hoppa upp och fortsatte, Dock fick han sig ett lugnare pass då han ska på dressyrlektion imorgon. Sen fick jag rida Tizi. Början bra men i galoppen blev hon arg och irriterad på mig. Men sen kom jag på henne lite och hon blev finare , dock kändes det som hon inte rikigt tyckte om att det var hårt i marken. Hon fick sig också ett lugnare pass.

Nu är jag hemma igen och är trött. Blir att laga lite mat och diska och fixa lite. Men först kanske se något avsnitt av one tree hill. Vi får se helt enkelt. Blir nog sova skapligt ikv. 



Promenad

Så nu är jag hemma från min promenad, gick en sträck på ca 7 km. Det är så himla skönt att röra på sig när man väl tar tag och gör det. Efteråt känner man sig ju duktig också. Imorgon blir det en morgonpromenad istället då man bräner mer fett på det. Härligt härligt.

Men nu ska jag ta och se på någon film i min ensamhet. Sammy är på gymet (som alltid typ). Sen blir det att sova skapligt, upp tidigt imorgon. Ska till Elsa och så har jag tvättstugan senare.

Latmask

Fy helvete vilken latmask jag är. åh, blir irriterad på mig själv. Jag vill ha JOBB, för jag blir bara seg av att vara hemma hela dagarna. Jag har iaf försökt fixa designen, vilket inte gått så bra. Jag suger på det. Men har lyckas ändra lite, men jaa inte allt. Har iaf fixat iordning lite hemma så är inte jordbävning som det typ var i köket. Dock behövs det storstädas. Men får bli någon annan dag. Just nu ska jag inte göra så mkt. Blir att käka när Sammy kommer hem och sen ska jag ut på en långpromenad. Jag har varit slarvig. Men ska ut och gå 3 ggr i veckan iaf.

Nej nu ska jag kolla om det finns några jobb att söka!

Börja blogga?

Jaa, ska man börja blogga? liten sugen alltså, men vill ha ny design då.

HELP ME!

RSS 2.0